Nämä ehdot koskevat perhekuvauksia, parikuvauksia, valmistujaiskuvauksia ja lemmikki- ja hevoskuvauksia. Hääkuvauksille on erillinen sopimus joka lähetetään sähköpostitse.KUVAUKSEN VARAAMINEN JA PERUUNTUMINEN

Varaus astuu sitovasti voimaan kun Asiakas on maksanut kuvausmaksun. Kuvausmaksu kattaa ajan varaamisen Asiakkaalle, kuvauksen suunnittelutyön sekä kuvaustyön.

Kuvausaikaa voidaan siirtää sairastumisen tai muun pakottavan esteen sattuessa. Asiakkaan on ilmoitettava peruutuksesta Kuvaajalle 48h ennen kuvausaikaa tai sairastapauksessa mahdollisimman pian. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50e maksu. Kuvausmaksua ei palauteta jos Asiakas peruuttaa kuvausajan.

Jos Kuvaaja joutuu peruuttamaan kuvausajan palautetaan Asiakkaalle kuvausmaksun hinta. Jos kuvausaikaa joudutaan siirtämään Kuvaajan sairastumisen tai muun pakottavan esteen sattuessa Kuvaaja ei ole velvoitettu palauttamaan kuvausmaksun hintaa.KUVIEN TOIMITUS
Kuvauksen jälkeen Asiakkaalle toimitetaan 1-4 viikon sisällä kuvauksesta koevedosgalleria josta Asiakas saa valita haluamansa kuvat.

Asiakas ilmoittaa Kuvaajalle kun kuvavalinnat on tehty ja valituista kuvista lähetetään lasku. Tälle laskulle lisätään myös mahdolliset matkakulut. Viimeistellyt kuvat toimitetaan Asiakkaalle 1-4 viikon sisällä siitä kun Kuvaaja saa ilmoituksen kuvavalinnoista.

Kuvat toimitetaan jpg-tiedostoina nettigallerian kautta ja ne on ladattavissa sekä täysikokoisina että nettikäyttöön sopivassa koossa. Galleria on Asiakkaan käytettävissä 7kk ajan jonka jälkeen linkki sulkeutuu automaattisesti. Tuon 7kk ajan Kuvaaja on velvollinen säilyttämään kuvista varmuuskopiot. Asiakkaan on huolehdittava itse kuvien lataamisesta galleriasta määräaikaan mennessä ja kuvien varmuuskopioinnista. Nettigallerian sulkeuduttua Kuvaaja ei ole velvollinen säilyttämään kuvia.

Asiakkaalle ei koskaan luovuteta kuvien RAW-tiedostoja.MAKSUTAVAT
Maksutapana on lasku. Laskulla on 14 päivän maksuaika ellei muuta sovita. Kuvatuotteet toimitetaan Asiakkaalle vasta kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu.


KUVIEN TYYLI JA VIIMEISTELY
Asiakas tutustuu kuvien tyyliin ennen varausta. Asiakas hyväksyy sen, että Kuvaaja viimeistelee kuvat omalla tyylillään. Kuvien tyyli ja lopullinen ilme saattaa vaihdella mm. käytettävissä olevan valaistuksen ja kuvauslokaation mukaan.

Kuvien viimeistelyyn kuuluu pienien virheiden kuten taustalta pienien häiritsevien asioiden poisto Kuvaajan harkinnan mukaan, sekä mm. finnien poisto. Kuville ei tehdä isompaa manipulointia eikä esimerkiksi ihoa pehmennetä.

Asiakas tutustuu myös hinnastoon ennen varausta. Kuvaukset toteutetaan aina varauksen aikaan voimassa olleen hinnaston mukaisesti.KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET
Asiakas saa kuville täydet käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön. Asiakas saa vapaasti teettää kuvista printtejä ja muita kuvatuotteita, mutta Kuvaaja ei ole vastuussa tuotteiden laadusta. Asiakas ei saa hyötyä kuvista rahallisesti. Kuvia ei saa muokata (filttereillä, turhalla rajaamisella yms.), sillä ne edustavat lähetetyssä muodossa Kuvaajan kädenjälkeä ja tyyliä.

Kuvaaja pidättää täydet käyttöoikeudet kuvien käyttöön. Kuvaaja saa vapaasti käyttää kuvia mm. markkinoinnissa, julkaista niitä some-kanavilla ja nettisivuilla sekä käyttää mainoksissa. Jos Asiakas ei halua kuvia julkaistavan tulee siitä sopia erikseen Kuvaajan kanssa varauksen yhteydessä.


Maksamalla kuvausmaksun Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.
Back to Top