Kauniit valokuvat esimerkiksi perheen, lasten tai lemmikkien kanssa on erinomainen ja aina pidetty lahja. Siksi voin lämmöllä suositella lahjakortin ostoa melkeinpä mihin tahansa juhlaan lahjaksi.

Lahjakortin voit ostaa juuri sellaiseen kuvaukseen kuin ajattelet lahjan saajan eniten toivovan, tai tietylle summalle.

Lahjakortti on voimassa 12kk ja lahjan saaja voi ottaa minuun itse yhteyttä kun kuvaus tuntuu ajankohtaiselta. Siitä eteenpäin kaikki yksityiskohdat sovin kuvattavan/kuvattavien kanssa, joten sinun ei tarvitse tietää sen enempää toiveista! Kuvaus voidaan sopia Turun seudulle ilman matkakuluja tai jos tiedät jo valmiiksi että kuvaus tapahtuu kauempana niin matkakulut voidaan veloittaa jo lahjakortin oston yhteydessä.


Toimitukset
Postitse: Saat kauniin, valmiin lahjakortin suoraan kotiisi. Tilaathan viimeistään 10 päivää ennen kuin tarvitset kortin!

Sähköpostilla: Saat kauniin lahjakorttipohjan sähköpostiisi ja voit itse tulostaa kortin. Tilaathan viimeistään 5 päivää ennen kuin tarvitset kortin!


Tilaus
Lahjakortin voit tilata alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Lomakkeen voi täyttää myös kyselynä, sen täyttö ei sido sinua ostamaan mitään!
Lähetä
Kiitos tilauksestasi / viestistäsi!
Back to Top