Ikimuistoiset kuvat jokaisesta elämänvaiheesta
Lapsen syntymä, muutto uuteen kotiin, 1-vuotissynttärit tai ehkäpä on muuten vain sopiva hetki yhteiselle valokuvaukselle. Lähdetään metsään retkelle, rantaan katsomaan auringonlaskua tai puistoon ihastelemaan syksyn värejä. Pukeudutaan juhlavasti tai arkisesti, mitä sitten ikinä kuvilta haluattekin. Otetaan vaikka eväät mukaan tai ostetaan jätskikiskalta jäätelöt. Saatte hassutella niin paljon kuin jaksatte, tai käpertyä toistenne syliin tunnelmallisia kuvia varten. Voimme kuvata myös teidän kauniissa kodissanne, jos se on teille mieluisin vaihtoehto. Myös lemmikit ovat erittäin tervetulleita osallistumaan kuvaukseen!


Ennen kuvausta

Suunnittelemme yhdessä teille sopivan kuvauskokonaisuuden. Mietimme toiveidenne mukaisen kuvauslokaation ja saatte kattavan info-paketin jonka avulla pystytte valmistautumaan kuvauspäivään. Info-paketti sisältää esimerkiksi vinkkejä vaatetukseen ja muita käytännön ohjeita päivää varten.

Varauksen yhteydessä maksatte kuvausmaksun 100€ joka vahvistaa varauksen. Kuvausmaksu kattaa kuvauksen suunnittelun yksilöllisesti juuri teille, info-paketin, rajattoman yhteydenpidon ja kuvausajan varaamisen teille.

Kuulen mielelläni kaikki toiveenne ja mahdolliset huolenne kuvauksen suhteen!


Kuvauspäivänä

Näemme sovitussa paikassa ja lähdemme hiljalleen metsästämään parhaita kuvauspaikkoja. Te saatte keskittyä vain toisiinne ja yhteisen ajan viettämiseen - minä huolehdin kaikesta muusta! Teidän ei tarvitse osata "olla" kameran edessä, minä ohjeistan teitä läpi koko kuvauksen ja kerron mitä tehdään.

Pyydän teitä liikkumaan ja tekemään kaikenlaista, ei siis tarvitse jäädä pönöttämään. Lapset saavat juosta ja mennä ihan rauhassa ja heitäkään ei tarvitse pakottaa olemaan aloillaan.

Kuvia voidaan ottaa eri kokoonpanoilla, tai jos toivotte kuvia pelkästään lapsista niin sekin käy! Mukaan voi tulla niin isovanhemmat kuin lemmikitkin.

Kuvauksen jälkeen

Saatte koevedosgallerian 1-4 viikon kuluttua kuvauksesta. Galleriasta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia ja juuri ne kuvat joista te pidätte eniten. Voitte valita myös ihan koko gallerian, jolloin ei tarvitse tuskailla valinnan vaikeuden kanssa vaan saatte kaikki kuvat itsellenne muistoksi!

Valitsemistanne kuvista lähetetään lasku ja sen maksettuanne saatte kuvat viimeisteltyinä käyttöönne. Sitten ei muuta kuin nauttimaan kuvista!KuvaushinnastoKUVAUSMAKSU 100€
maksetaan valokuvausta varatessa, ei sisällä kuvia


_____________________________________________________________________________________Kuvauksen jälkeen saatte valita haluamanne kuvapaketin:KOKO GALLERIA • 480 €
jolloin teidän ei tarvitse valita kuvista vaan saatte ne kaikki (80+ kuvaa) itsellenne

10 KUVAA • 185 €
20 KUVAA • 330 €


LISÄKUVAT 20 € / KPL


_____________________________________________________________________________________MATKAKULUT
sisältyvät hintaan 30km asti, jonka jälkeen 0,50€ / kmKAIKKI KUVAUKSET SISÄLTÄVÄT
• kuvauksen suunnittelun ja info-paketin
• 1-1,5h valokuvauksen
• koevedosgallerian
• kuvien huolellisen viimeistelyn
Valokuvaus kauniissa miljöössä?

Onko teillä suosikki retkeilypaikkaa tai vakkari leikkipuistoa? Tuttu ulkoilupaikka on erinomainen valinta kuvauslokaatioksi. Jos ei kuitenkaan ole mielessä mitään tiettyä paikkaa missä toivotte kuvat otettavan niin ei hätää! Minulla on Kaarinan ja Turun seudulla useita vakiopaikkoja jotka on hyväksi todettu, joten voin suositella juuri toiveidenne mukaista miljöötä kuvaukselle.​​​​​​​

Valokuvaus teidän kotona?

Voimme kuvata myös teidän kauniissa kodissanne tai vaikkapa mökillä! Mikä onkaan sen parempaa kuin saada rakas koti tai muu tärkeä paikka näkymään myös kuvissa. Etenkin ujoille lapsille koti on myös sikäli hyvä kuvauspaikka että se on ennestään tuttu ja turvallinen, siellä saattaa rentoutua hieman nopeammin.
Back to Top