Paljon onnea!
Olipa sitten kyseessä rippi-, ylioppilas- tai mikä tahansa muu valmistuminen niin sehän on valokuvauksen arvoinen suoritus! Kauniit valokuvat ovat ihana muisto upeasta saavutuksesta. Kuvat on usein helpompi ottaa jonain muuna kuin itse juhlapäivänä, sillä silloin ei ole kiire paikasta toiseen ja voimme keskittyä rauhassa vain kuvaamiseen. Kuvat voidaan ottaa kauniissa kodissanne tai upeassa ulkomiljöössä.
Ennen kuvausta

Suunnittelemme yhdessä sopivan kuvauskokonaisuuden. Mietimme toiveidesi mukaisen kuvauslokaation ja saat kattavan info-paketin jonka avulla pystyt valmistautumaan kuvauspäivään. Info-paketti sisältää esimerkiksi vinkkejä vaatetukseen ja muita käytännön ohjeita päivää varten.

Varauksen yhteydessä maksetaan kuvausmaksu 100€ joka vahvistaa varauksen. Kuvausmaksu kattaa kuvauksen suunnittelun yksilöllisesti juuri sinulle, info-paketin, rajattoman yhteydenpidon ja kuvausajan varaamisen.

Kuulen mielelläni kaikki toiveesi ja mahdolliset huolet kuvauksen suhteen!
Kuvauspäivänä

Näemme sovitussa paikassa ja lähdemme hiljalleen metsästämään parhaita kuvauspaikkoja. Voidaan mennä valmistuneen kanssa kuvaamaan kahdestaan, tai vanhemmat voi tulla mukaan, toivon että kuvattava saa itse päättää mikä hänelle on mieluisinta ja miten on rennoin olla. Kameran edessä ei tarvitse osata "olla", minä ohjeistan läpi koko kuvauksen ja kerron mitä tehdään!

Kuvauksiin voi tulla myös yhdessä ystävän tai vaikkapa lemmikin kanssa!

Kuvauksen jälkeen

Saat koevedosgallerian 1-4 viikon kuluttua kuvauksesta. Galleriasta pääset valitsemaan haluamasi määrän kuvia ja juuri ne kuvat joista pidätte eniten. Voit valita myös ihan koko gallerian, jolloin ei tarvitse tuskailla valinnan vaikeuden kanssa vaan saat kaikki kuvat itsellesi muistoksi!

Valitsemistasi kuvista lähetetään lasku ja sen maksettuasi saat kuvat viimeisteltyinä käyttöösi. Sitten ei muuta kuin nauttimaan kuvista!KuvaushinnastoKUVAUSMAKSU 100€
maksetaan valokuvausta varatessa, ei sisällä kuvia


_____________________________________________________________________________________Kuvauksen jälkeen saat valita haluamasi kuvapaketin:KOKO GALLERIA • 490 €
jolloin ei tarvitse valita kuvista vaan saat ne kaikki itsellesi

10 KUVAA • 185 €
20 KUVAA • 330 €


LISÄKUVAT 20 € / KPL


_____________________________________________________________________________________MATKAKULUT
sisältyvät hintaan 30km asti, jonka jälkeen 0,50€ / kmKAIKKI KUVAUKSET SISÄLTÄVÄT
• kuvauksen suunnittelun ja info-paketin
• 1-1,5h valokuvauksen
• koevedosgallerian
• kuvien huolellisen viimeistelyn


Back to Top