Yleistä infoa ennen valokuvausta
VALOKUVAUKSEN VARAAMINEN
Ajan valokuvaukseen voi varata nettiajanvarauksen kautta, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse (mieluiten whatsapp-viestit). Aikaa varatessasi olisi mukava kuulla millainen kuvaus on kyseessä, onko kuvauspaikan suhteen toiveita ja milloin kuvaus olisi ajankohtainen. 

Kun kuvausajankohta on sovittu, lähetän teille varausmaksun joka on 50% kuvauksen hinnasta (dokumentaaristen hääkuvausten varausmaksu on 25%) sekä kuvaussopimuksen. Maksamalla varausmaksun hyväksytte sopimusehdot. Loppusumma tulee maksettavaksi kun olette päättäneet koevedosgalleriasta kuinka monta kuvaa haluatte.


KUVAUKSEN PERUUNTUMINEN
Kuvauksen voi peruuttaa/siirtää yhden kerran veloituksetta, kunhan se tehdään viimeistään 24h ennen kuvausta. Alle 24h varoitusajalla peritään 50€ peruutusmaksu. Kuvaukset sovitaan aina säävarauksella, jos tarkoitus on kuvata ulkona. Huonon sään vuoksi yhdessä sovitusta kuvauksen siirrosta ei peritä peruutusmaksua ja kuvausta voidaan siirtää useampikin kerta. 

Mikäli itselleni tulee viime hetkellä ylivoimainen este päästä kuvaamaan, mietitään yhdessä asiakkaan kanssa sopiva korvaus ja sovitaan uusi kuvausaika.


KUVIEN TOIMITUS & VALINTA
Koevedokset toimitetaan 2-3 viikon sisällä kuvauksesta nettigalleriaan. Galleriassa olevat kuvat ovat koevedoksia, eivät siis valmiita kuvia. Näistä kuvista voitte valita kuinka monta kuvaa haluatte.

Kun olen saanut tiedon haluamistanne kuvista viimeistelen kuvat teille. Viimeistelyssä korjaan mm. kuvien valotusta, värejä ja voin poistaa pieniä häiritseviä asioita kuten hiussuortuvia tai risuja. Valmiit kuvat toimitan teille 2 viikon sisällä. Kuvat toimitetaan täysikokoisina jpg-kuvina samaiseen galleriaan.​​​​​​​
KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET

Saatte kuviinne laajat käyttöoikeudet; voitte julkaista kuvia somessa, teettää kuvatuotteita ja käyttää niitä miten tahansa, kunhan teette sen ei-kaupallisesti. Kuvien kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen. 

Nettijulkaisuihin tulee aina merkataan valokuvaaja: © Erika L. Photography tai @erikalphotography. ​​​​​​​


KUVAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN
Back to Top