Olittepa olleet yhdessä hetken tai koko elämänne...
... aina on hyvä hetki parikuvaukselle! Kuvaushetki lähentää teitä ja toimii myös erinomaisina treffeinä. Kiireisestä arjesta irtautuminen ja vain toisiinne keskittyminen on mitä parhain irtiotto. Otetaan teistä ja teidän tarinasta kertovat ihanat valokuvat joihin voitte palata aina uudestaan. 
Ennen kuvausta

Suunnittelemme yhdessä teille sopivan kuvauskokonaisuuden. Mietimme toiveidenne mukaisen kuvauslokaation ja saatte kattavan info-paketin jonka avulla pystytte valmistautumaan kuvauspäivään. Info-paketti sisältää esimerkiksi vinkkejä vaatetukseen ja muita käytännön ohjeita päivää varten.

Varauksen yhteydessä maksatte kuvausmaksun 100€ joka vahvistaa varauksen. Kuvausmaksu kattaa kuvauksen suunnittelun yksilöllisesti juuri teille, info-paketin, rajattoman yhteydenpidon ja kuvausajan varaamisen teille.

Kuulen mielelläni kaikki toiveenne ja mahdolliset huolenne kuvauksen suhteen!Kuvauspäivänä

Näemme sovitussa paikassa ja lähdemme hiljalleen metsästämään parhaita kuvauspaikkoja. Te saatte keskittyä vain toisiinne ja yhteisen ajan viettämiseen - minä huolehdin kaikesta muusta! Teidän ei tarvitse osata "olla" kameran edessä, minä ohjeistan teitä läpi koko kuvauksen ja kerron mitä tehdään.

Pyydän teitä liikkumaan ja tekemään kaikenlaista, ei siis tarvitse jäädä pönöttämään. Välillä voidaan hassutella jotta saatte toisenne nauramaan, ja välillä pyydän teitä rauhassa halailemaan ja silittelemään toisianne.

Kuvauksen jälkeen

Saatte koevedosgallerian 1-4 viikon kuluttua kuvauksesta. Galleriasta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia ja juuri ne kuvat joista te pidätte eniten. Voitte valita myös ihan koko gallerian, jolloin ei tarvitse tuskailla valinnan vaikeuden kanssa vaan saatte kaikki kuvat itsellenne muistoksi!

Valitsemistanne kuvista lähetetään lasku ja sen maksettuanne saatte kuvat viimeisteltyinä käyttöönne. Sitten ei muuta kuin nauttimaan kuvista!KuvaushinnastoKUVAUSMAKSU 100€
maksetaan valokuvausta varatessa, ei sisällä kuvia


_____________________________________________________________________________________Kuvauksen jälkeen saatte valita haluamanne kuvapaketin:KOKO GALLERIA • 490 €
jolloin teidän ei tarvitse valita kuvista vaan saatte ne kaikki (80+ kuvaa) itsellenne

10 KUVAA • 185 €
20 KUVAA • 330 €


LISÄKUVAT 20 € / KPL


psst! jos varaatte minulta myös hääkuvauksen, saatte esim. kihlakuvauksesta 25% alennuksen!


_____________________________________________________________________________________MATKAKULUT
sisältyvät hintaan 30km asti, jonka jälkeen 0,50€ / kmKAIKKI KUVAUKSET SISÄLTÄVÄT
• kuvauksen suunnittelun ja info-paketin
• 1-1,5h valokuvauksen
• koevedosgallerian
• kuvien huolellisen viimeistelyn


Back to Top