VALOKUVAUKSEN VARAAMINEN
Hieno juttu jos olet päätynyt siihen että haluat minut valokuvaajaksi! Ajan valokuvaukseen voi varata nettiajanvarauksen kautta, yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse (mieluiten whatsapp-viestit). Aikaa varatessasi olisi mukava kuulla millainen kuvaus on kyseessä, onko kuvauspaikan suhteen toiveita ja milloin kuvaus olisi ajankohtainen.

Kun kuvausaikaa varataan, lähetän laskun kuvausmaksusta joka on suuruudeltaan 100€ kaikissa valokuvauksissa (hääkuvauksille on oma varausmaksu). Ajanvarauksesta tulee sitova kun kuvausmaksu on maksettu, siihen asti mikään ei sido sinua mihinkään! Kuvausmaksua ei palauteta jos asiakas peruu kuvausajan. Kuvapaketit ostetaan erikseen ja kuvamäärät voi valita kun saa koevedosgallerian nähtäville.


KUVAUSPAKETIN VALINTA
Kuvauspakettia ei tarvitse valita etukäteen, mutta kannattaa toki tutustua eri vaihtoehtoihin. Kuvauspäivän jälkeen saatte kuvat nettigalleriaan, josta lisää alempana. Vasta silloin pitää tehdä lopullinen valinta kuvauspaketin suhteen. Jos haluatte jotain kuvapakettien kuvamäärien väliltä, niin kysykää!


KUVAUKSEN PERUUNTUMINEN
Kuvaus voidaan siirtää esteen sattuessa ja silloin tilalle sovitaan uusi kuvausaika. Kuvaukset sovitaan aina säävarauksella, jos tarkoitus on kuvata ulkona. Ei siis hätää jos myrsky tai kaatosade yllättää kuvauspäivänä!

Mikäli itselleni tulee viime hetkellä ylivoimainen este päästä kuvaamaan, mietitään yhdessä asiakkaan kanssa sopiva korvaus ja sovitaan uusi kuvausaika.​​​​​​​​​​​​​​
KUVIEN TOIMITUS & VALINTA
Koevedokset toimitetaan 2-3 viikon sisällä kuvauksesta nettigalleriaan. Galleriassa olevat kuvat ovat koevedoksia, eivät siis valmiita kuvia. Näistä kuvista voitte valita juuri ne kuvat joista te pidätte eniten.

Kun olette ilmoittaneet mitkä kuvat haluatte viimeistelen kuvat teille. Viimeistelyssä korjaan mm. kuvien valotusta, värejä ja voin poistaa pieniä häiritseviä asioita kuten hiussuortuvia tai risuja. Ennen kuin lähetän valmiit kuvatiedostot, saatte sähköpostitse laskun kuvista. Kun lasku on maksettu toimitan valmiit kuvat teille, viimeistään 2 viikon sisällä maksusuorituksesta. Kuvat toimitetaan täysikokoisina jpg-kuvina samaiseen galleriaan ja sieltä kuvat voi ladata itselleen.​​​​​​​


KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET
Saatte kuviinne laajat käyttöoikeudet; voitte julkaista kuvia somessa, teettää kuvatuotteita ja käyttää kuvia miten tahansa, kunhan teette sen ei-kaupallisesti. Kuvien kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Some-julkaisuihin on suotavaa merkata minut valokuvaajaksi, esimerkiksi seuraavasti: 
instagramissa @erikalphotography / Facebookissa @Erika L. Photography / #erikalphotography

Kuvia ei saa muokata mitenkään. Kuvia julkaistaessa ei siis saa käyttää filttereitä tai muuta joka muuttaa kuvien ulkonäköä. Kuvien vähäinen/pakollinen rajaaminen on ok. Kuvia ei saa myydä kolmansille osapuolille.
 ​​​​
Back to Top