Roosan ja Joonaksen kanssa aloitettiin first look- kuvilla Liedon Vanhalinnalla. Vanhalinna tarjoaa kyllä upeat ja monipuoliset puitteet kuville. Tuntuu että siellä keksii aina uusia paikkoja ja ideoita, vaikka olenkin jo aika monet kuvat käynyt tuolla ottamassa. Kun olimme valmiita ekasta kuvauspaikasta, siirryimme Ruskolle sulhasen kotitilalle. Aika hauskaa että heidän vihkikirkkonsa näkyi tälle pihalle! Välissä oli vain pelto ja tie. :) Kirkolle ei siis ollut enää pitkä siirtymä, joten käytimme kaiken ajan hyödyksi kuvaten yhteiskuvia kaason, bestmanin ja perheen kanssa.

Ruskon kirkko oli itselleni uusi tuttavuus, ja sehän oli vallan söpö ja tunnelmallinen! Vieraita oli näissä kemuissa aika paljon, ja he täyttivät ihanan näköisesti melkein koko kirkon. Vihkimisen jälkeen napattiin vielä yhteiskuva koko porukasta kirkon ulkopuolella, jonka jälkeen siirryttiin takaisin Lietoon ja juhlien pariin.

Erikseen on vielä pakko mainita tuo valtavan tunnelmalliseksi laitettu vintti, joka oli juhlatilan yläkerrassa. Siellä vietettiin loppuillan bailut kun virallisuudet ja ruokailu oli ensin hoidettu. Ja vaikka valaistus olikin näin valokuvaajan kannalta "hitusen" haastava, niin voi että mikä fiilis oli noissa valoissa!Juhlapaikka: Liedon Vanhalinna
Kirkko: Ruskon kirkko

Morsiamen häämekko: Fiancee, Turku
Morsiamen kampaus: Parturi-Kampaamo Pieni Hiushetki
Morsiamen meikki: Parturi-Kampaamo Pieni Hiushetki
Sulhasen puku: Stockmann


•••
Back to Top