Kuvauspaketti S - 150€ / 5 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti M - 230€ / 10 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti L - 370€ / 30 viimeisteltyä kuvaa


Kaikki paketit sisältävät kuvauksen suunnittelun, noin 1h valokuvauksen miljöössä/asiakkaan kotona, sekä koevedosgallerian.

Lisäkuvat 25e/kpl tai yli 5 kuvaa 20e/kpl
• Matkakulut sisältyvät 25km asti. Tästä eteenpäin veloitus on 0,50€/km.EHDOT:

KUVAUKSEN VARAAMINEN
Ajan valokuvaukseen voi varata nettivarauksen kautta (linkki alla), yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Aikaa varatessa olisi mukava kuulla mitä tai ketä on tarkoitus kuvata, onko kuvauspaikan suhteen toiveita ja milloin kuvaus olisi ajankohtainen. Kun kuvausajankohta on sovittu, on ajanvaraus sitova. Mikäli ette halua, että teistä otettuja kuvia julkaistaan missään, peritään lisämaksu 50€. Tästä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Kaikki kuvauspaketit sisältävät kuvauksen suunnittelun, sekä n. 1h valokuvauksen miljöössä tai asiakkaan kotona.
Lisäkuvaustuntien veloitus on 50€/alkava tunti.


KUVAUKSEN PERUUNTUMINEN
Kuvauksen voi peruuttaa/siirtää yhden kerran veloituksetta, kunhan se tehdään viimeistään 24h ennen kuvausta. Alle 24h varoitusajalla peritään 50€ peruutusmaksu. Kuvaukset sovitaan aina säävarauksella, jos tarkoitus on kuvata ulkona. Huonon sään vuoksi yhdessä sovitusta kuvauksen siirrosta ei peritä peruutusmaksua ja kuvausta voidaan siirtää useampikin kerta.

Mikäli itselleni tulee viime hetkellä ylivoimainen este päästä kuvaamaan, mietitään yhdessä asiakkaan kanssa sopiva korvaus ja sovitaan uusi kuvausaika.


VAHINKOTILANTEET
Mikäli valokuvauksen aikana kuvauslaitteistoni kärsii asiakkaan toimesta, on hän velvollinen korvaamaan aiheutuneet kulut. Vanhemmat ovat itse vastuussa lapsistaan, sekä omistajat lemmikeistään kuvauksen aikana. Itse keskityn kuvaamiseen, jolloin en välttämättä ehdi nähdä mitä ympärilläni tapahtuu. 


KUVIEN TOIMITUS & VALINTA
Valokuvauksen jälkeen toimitan teille laskun kuvauksesta. Kun lasku on maksettu, saatte koevedoskuvat nähtäville nettigalleriaan n. 3vk sisällä. Galleriasta voitte valita mitkä kuvat haluatte, ja valinnan jälkeen viimeistelen kuvat teille. 
Viimeistellyt kuvat toimitetaan samaisen nettigallerian kautta täysikokoisina jpg-kuvina. Galleriasta kuvat voi ladata tarvittaessa muutamassa eri koossa. RAW-kuvia ei luovuteta asiakkaalle. Valmiit kuvat toimitetaan noin 2 viikon sisällä valinnasta. Tallennattehan kuvat itsellenne muutamaan eri paikkaan, jotta ne ovat varmasti tallessa. Nettigalleria on nähtävillä n. 2kk valmiiden kuvien toimituksen jälkeen. Gallerian uudelleen avauksen hinta on 15€.


KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET
Koevedosgalleriasta kuvien kaikenlainen taltiointi on kielletty. Viimeisteltyjä kuvia saatte käyttää vapaasti henkilökohtaisessa käytössä. Some-julkaisuihin minut tulee merkata valokuvaajaksi (@erikalphotography). 
Kuvien kaikenlainen luovuttaminen kolmansille osapuolille tai kaupallinen käyttö on kielletty. Kuvia ei saa muokata mitenkään. Jos toivotte kuville tehtävän vielä jotain, otattehan yhteyttä minuun. Minulla säilyy valokuvaajana kaikki oikeudet kuvien käyttöön, ja saan vapaasti käyttää kuvia markkinoinnissani ilman erillistä lupaa.

Varaamalla valokuvauksen sitoudutte noudattamaan näitä ehtoja.Back to Top