VALOKUVAUKSEN VARAAMINEN
Ihanaa jos olet päätynyt siihen että haluat minut valokuvaajaksi! Ajan valokuvaukseen voi varata nettiajanvarauksen kautta, yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse (mieluiten whatsapp-viestit). Aikaa varatessasi olisi mukava kuulla millainen kuvaus on kyseessä, onko kuvauspaikan suhteen toiveita ja milloin kuvaus olisi ajankohtainen.

Kun kuvausaikaa varataan, lähetän myös laskun varausmaksusta joka on 50€ kaikissa perhe-, pari-, valmistujais-, lemmikki- ja hevoskuvauksissa. Ajanvarauksesta tulee sitova kun varausmaksu maksetaan, siihen asti mikään ei sido sinua mihinkään! Varausmaksua ei palauteta jos asiakas peruu kuvausajan. Varausmaksu hyvitetään kuvauspakettien loppulaskusta.


KUVAUSPAKETIN VALINTA
Kuvauspakettia ei tarvitse valita etukäteen, mutta kannattaa toki tutustua eri vaihtoehtoihin. Kuvauspäivän jälkeen saatte kuvat nettigalleriaan, josta lisää alempana. Vasta silloin pitää tehdä lopullinen valinta kuvauspaketin suhteen.


KUVAUKSEN PERUUNTUMINEN
Kuvauksen voi peruuttaa/siirtää yhden kerran veloituksetta, kunhan se tehdään viimeistään 24h ennen kuvausta. Alle 24h varoitusajalla peritään 50€ peruutusmaksu. Kuvaukset sovitaan aina säävarauksella, jos tarkoitus on kuvata ulkona. Huonon sään vuoksi yhdessä sovitusta kuvauksen siirrosta ei peritä peruutusmaksua ja kuvausta voidaan siirtää useampikin kerta tarpeen vaatiessa. 

Mikäli itselleni tulee viime hetkellä ylivoimainen este päästä kuvaamaan, mietitään yhdessä asiakkaan kanssa sopiva korvaus ja sovitaan uusi kuvausaika.
KUVIEN TOIMITUS & VALINTA
Koevedokset toimitetaan 2-3 viikon sisällä kuvauksesta nettigalleriaan. Galleriassa olevat kuvat ovat koevedoksia, eivät siis valmiita kuvia. Näistä kuvista voitte valita juuri ne kuvat joista te pidätte eniten.

Kun olette ilmoittaneet mitkä kuvat haluatte viimeistelen kuvat teille. Viimeistelyssä korjaan mm. kuvien valotusta, värejä ja voin poistaa pieniä häiritseviä asioita kuten hiussuortuvia tai risuja. Valmiit kuvat toimitan teille 2 viikon sisällä. Kuvat toimitetaan täysikokoisina jpg-kuvina samaiseen galleriaan ja sieltä kuvat voi ladata itselleen.​​​​​​​


KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET
Saatte kuviinne laajat käyttöoikeudet; voitte julkaista kuvia somessa, teettää kuvatuotteita ja käyttää niitä miten tahansa, kunhan teette sen ei-kaupallisesti. Kuvien kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Nettijulkaisuihin tulee aina merkataan valokuvaaja: instagramissa @erikalphotography / Facebookissa @Erika L. Photography / #erikalphotography. ​​​​​​​
Back to Top