Marikan ja Santerin kanssa potrettikuvaukset aloitettiin first look- kuvilla kirkon laiturilla. Olimme käyneet parin kanssa jo aikaisemmin katsomassa kuvauspaikkoja, joten suunnitelmat olivat hyvin selvillä. Kun morsiamen kyyneleet saatiin kuivattua ensimmäisen tunnepurkauksen jälkeen ja meikki tarkistettua, lähdimme kiertämään kirkon ympäristöä ja otimme kuvia aina kun hyviä paikkoja löytyi.

Mukana kuvauksissa oli myös kaasot ja bestmanit, ja tällä porukalla meillä oli kyllä aidosti todella hauska ja rento kuvaussessio! Pari osasi olla aivan ihanan luontevasti ja rauhallisesti kameran edessä. Potrettien kuvaamisen lomassa on muuten yleensä hyvä hetki ottaa kuvia myös bestmanien ja kaasojen kanssa. Kirkon ympäristössä oli todella paljon monipuolisia kuvauspaikkoja. Tästä huolimatta lähdimme vielä läheiseen Brinkhallin kartanon omenapuutarhaan kuvaamaan muutamat kuvat. Ja onneksi lähdettiin, sepä se vasta kaunis paikka oli!

Ilma suosi meitä erinomaisesti, ruoka oli hyvää ja juhlat sujuivat hyvissä merkeissä. Vielä kerran paljon onnea aivan ihanat Marika ja Santeri! <3


Kirkko: Kakskerran kirkko
Juhlapaikka: Kakskerran Hirvilampi

Morsiamen häämekko: Zazabella
Morsiamen kampaus: Butik, Turku
Morsiamen meikki: Butik, Turku
Sulhasen puku: Turun pukumyynti

•••
Back to Top