PERHE / RAKKAUS / VALMISTUNEET
Lapsen syntymä, muutto uuteen kotiin, perheen tuore ylioppilas tai ehkäpä on muuten vain sopiva hetki yhteiselle valokuvaukselle. Lähdetään retkelle metsään, rantaan tai puistoon. Pukeudutaan juhlavasti tai arkisesti, mitä sitten kuvilta haluattekin. Otetaan vaikka eväät mukaan tai ostetaan jätskikiskalta jäätelöt. Saatte hassutella niin paljon kuin jaksatte! Voimme kuvata myös teidän kauniissa kodissanne, jos se on teille mieluisin vaihtoehto. Myös lemmikit ovat erittäin tervetulleita osallistumaan kuvaukseen.
KUVAUSMAKSU 100€
maksetaan valokuvausta varatessaKUVAPAKETIT
10 kuvaa - 130€
20 kuvaa - 220€
30 kuvaa - 300€LISÄKUVAT
1-5 kuvaa 20€ / kpl
6. kuvasta eteenpäin 15€ / kplMATKAKULUT
sisältyvät hintaan 30km asti, jonka jälkeen 0,50€ / kmKAIKKI KUVAUKSET SISÄLTÄVÄT
kuvauksen suunnittelun, noin 1,5h valokuvauksen, koevedosgallerian sekä kuvien huolellisen jälkikäsittelyn
HÄÄT​​​​​​​
Teidän kahden tärkein päivä ja kaikki läheisimmät ihmisenne juhlimassa sitä teidän kanssanne. Mikä täydellinen hetki valokuvaukselle! Kauniit valokuvat ovat ikuinen muisto ja niiden kautta on helppo palata juhlatunnelmaan ja siihen hetkeen kun sanoitte toisillenne "tahdon". Voimme koota juuri teille mieluisan kuvauskokonaisuuden, jos sellaista ei löydy valmiista listasta.
HÄÄPOTRETIT - 380€
• hääpotrettien kuvaus miljöössä
• 1,5h kuvausaikaa
• kaikki kuvat täysikokoisina ja viimeisteltyinä


HÄÄPOTRETIT & VIHKIMINEN - 490€
• hääpotrettien kuvaus miljöössä
• vihkimisen dokumentaarinen kuvaus
• 2,5h kuvausaikaa
• kaikki kuvat täysikokoisina ja viimeisteltyinä


DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS 6H - 850€
• hääpotrettien kuvaus miljöössä
• vihkimisen dokumentaarinen kuvaus
• toiveidenne mukaan lopun kuvausajan käyttö
• kaikki kuvat täysikokoisina ja viimeisteltyinä


Hääkuvauksen varanneille save the date tai vuosipäiväkuvaus -25% hintaan!
Matkakulut
sisältyvät hintaan 30km asti, jonka jälkeen 0,50€ / km.


Lisätunnit
120e/h

​​​​​​​
Kaikki hääkuvaukset sisältävät
suunnittelupalaverin, mielellään kasvotusten tai jos se ei onnistu niin puhelimitse/sähköpostitse. Kuvaukset toteutetaan yhdessä mietityssä miljöössä tai esimerkiksi juhlapaikalla. Voimme aikataulun salliessa käydä muutamassakin eri kuvauslokaatiossa. Hääkuvauksen varaamisen yhteydessä asiakas saa kuvaussopimuksen, jossa käydään läpi ehdot puolin ja toisin. Sopimus hyväksytään maksamalla varausmaksu, jonka suuruus on 25% kuvauksen hinnasta.

Hääpaketteihin sisältyy nettigalleria, jonka saa halutessaan jakaa myös vieraille. Valmiit kuvat toimitetaan suuriresoluutioisina digikuvina jpg-muodossa.

Kysy myös pidempiä hääkuvauksia (8-10h), vuodelle 2021 mahtuu vielä muutama pidempi päivä!


LEMMIKIT JA HEVOSET​​​​​​​
Olipa se sitten pieni pentu tai varsa, tai jo iäkkäämpi ystävä, mikä olisi sen parempaa kuin kuvaushetki tärkeän lemmikin kanssa. Tiedän Turun ja Kaarinan alueelta monia hyviä paikkoja lemmikkikuvaukselle erilaisiin tarpeisiin. Tallien ympäristöstä löytyy usein kauniita metsiköitä tai peltoja joita voimme hyödyntää. Voimme tottakai kuvata pienemmän lemmikkisi myös kotonasi, se on etenkin kissojen kanssa usein paras vaihtoehto. Ja tietysti voimme ottaa teistä myös samalla yhteiskuvia!
KUVAUSMAKSU 80€
maksetaan valokuvausta varatessaKUVAPAKETIT
10 kuvaa - 100€
20 kuvaa - 220€
Koko galleria - alk. 320eLISÄKUVAT
1-5 kuvaa 15€ / kpl
6. kuvasta eteenpäin 10€ / kpl


PORUKKAKUVAUS
Pyydä kaverit mukaan kuvauksiin! Samassa lokaatiossa, peräkkäisinä kuvausaikoina toteutetut kuvaukset 30% alennuksella. Kuvausmaksu maksetaan normaalisti, mutta alennus huomioidaan loppulaskulle. Esim. 10 kuvan paketin hinnaksi jää yht. 126e.MATKAKULUT
sisältyvät hintaan 30km asti, jonka jälkeen 0,50€ / kmKAIKKI KUVAUKSET SISÄLTÄVÄT
kuvauksen suunnittelun, noin 1,5h valokuvauksen, koevedosgallerian sekä kuvien huolellisen jälkikäsittelyn


Tämä hinnasto on voimassa 13.7.2020 alkaen. Pidätän oikeuden hintojen muutoksiin. Jo varatut kuvaukset tehdään varauksen aikana voimassa olleilla hinnoilla.

Lähetä
Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Ota yhteyttä!

Viereisellä kaavakkeella voit lähettää tarjouspyynnön, varata kuvauksen tai ottaa minuun muuten vain yhteyttä. Vastaan sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian. Jos minusta ei kuitenkaan kuulu useampaan päivään, otathan varmuuden vuoksi uudelleen yhteyttä jotain muuta kautta jos viestisi onkin hävinnyt matkalle.

Mikäli yllä olevasta hinnastosta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kuvauspakettia, kerro mitä olisit vailla. Yritetään koota juuri sinulle sopiva paketti!psst!  Yllä mainittujen kuvausten lisäksi olen kuvannut useita asuntojen myyntikuvia, joten sellaisestakin voit pyytää tarjousta!
Back to Top