Yhteydenottolomake
Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi!


Yhteystiedot:

Sähköposti › info@erikaphotography.fi
Puhelin › 0400 374 783 (whatsapp, viestit)

Y-tunnus: 2584719-5


Vähäsen minusta
Kun hevosharrastuksen myötä alkanut eläimien kuvaaminen alkoi kasvattamaan kiinnostustani yhä enemmän, sain rippilahjaksi ensimmäisen kamerani. Muutaman vuoden ajan harrasteltuani eläinten parissa, aloin kuvata myös malleiksi suostuvia kavereitani. Siitä se ajatus sitten lähti, ja kohta jo istuinkin Paasikivi-Opistossa opiskelemassa valokuvauslinjalla. Opiskelujen loppupuolella perustin toiminimeni vuoden 2013 joulukuussa. Siitä lähtien olen tehnyt enemmän tai vähemmän muiden töiden ja opintojen ohella töitä valokuvaajana.

Rakastan haastaa itseäni, ja parasta tässä työssä onkin monipuolisuus ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Koskaan ei ole samanlaisia kuvauksia ja jokaisen kuvauksen takana on oma tarinansa. Käytän mielelläni kuvissani luonnonvaloa, mutta mukana kulkeva valaistuskalusto on tietysti myös käytettävissä. Useat asiakkaani ovat sanoneet, että kamerani edessä on helppoa ja rentoa olla, ja se on minulle tärkeää.

Kuvaustilanteen haluan pitää hyvin rentona ja luontevana. Yleensä lähden vähän niinkuin retkelle kameran ja kuvattavien kanssa. Pyydän heitä liikkumaan paljon ja jos mukana on useampi ihminen niin kaikki keinot naurun aikaan saamiseksi saa käyttää! Parasta on jos kuvattavat "unohtavat" kameran ja keskittyvät täysillä toisiinsa.

Tutustu rauhassa sivuihini, ja ota rohkeasti yhteyttä tai kysy jos jokin mietityttää. :)
Minuun saat parhaiten yhteyden sähköpostitse, yllä olevalla lomakkeella tai tekstiviestillä.
Asiakkaideni antamaa palautetta
Alunperin sovittu päivämäärä muuttui muutamaankin otteeseen, mutta se ei Erikaa haitannut, päinvastoin tuntui että hän halusi panostaa hyvään lopputulokseen eikä vain mennä sieltä mistä aita on matalin. Erika oli ammattimainen ja sanoi aina mitä oli tehtävä, joten tilanne pysyi rentona kuvausten ajan. Saimme kauniita kuvia perheestämme mitä tulemme vaalimaan vielä monta vuotta!
- Laura
Suunnittelu ja järjestely ennen kuvausta oli sujuvaa ja kuvauksessa Erika oli todella mukava ja hoksasi hienosti ehdottaa paikkoja ja asentoja joita en itse olisi keksinyt. Kaiken kaikkiaan hyvä kuvaus ja upeita kuvia!
- Riikka
Back to Top