Yhteydenottolomake
Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi!


Yhteystiedot:

Sähköposti › info@erikaphotography.fi
Puhelin › 0400 374 783 (whatsapp, viestit)

Y-tunnus: 2584719-5

Erika / kameran takana
Kun hevosharrastuksen myötä alkanut eläimien kuvaaminen alkoi kasvattamaan kiinnostustani yhä enemmän, sain rippilahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani. Muutaman vuoden ajan harrasteltuani eläinten parissa, aloin kuvata myös malleiksi suostuvia kavereitani. Siitä se ajatus sitten lähti, ja kohta jo istuinkin Paasikivi-Opistossa opiskelemassa valokuvauslinjalla. Opiskelujen loppupuolella perustin toiminimeni vuoden 2013 joulukuussa. Siitä lähtien olen tehnyt enemmän tai vähemmän muiden töiden ja opintojen ohella töitä valokuvaajana.

Rakastan haastaa itseäni, ja parasta tässä työssä onkin monipuolisuus ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Koskaan ei ole samanlaisia kuvauksia ja jokaisen kuvauksen takana on oma tarinansa. Käytän mielelläni kuvissani luonnonvaloa, mutta mukana kulkeva valaistuskalusto on tietysti myös käytettävissä. Useat asiakkaani ovat sanoneet, että kamerani edessä on helppoa ja rentoa olla, ja se on minulle tärkeää.

Kuvaustilanteen haluan pitää hyvin rentona ja luontevana. Yleensä lähden vähän niinkuin retkelle kameran ja kuvattavien kanssa. Pyydän heitä liikkumaan paljon ja jos mukana on useampi ihminen niin kaikki keinot naurun aikaan saamiseksi saa käyttää! Parasta on jos kuvattavat "unohtavat" kameran ja keskittyvät täysillä toisiinsa.

Tutustu rauhassa sivuihini, ja ota rohkeasti yhteyttä tai kysy jos jokin mietityttää. :)
Minuun saat parhaiten yhteyden sähköpostitse, yllä olevalla lomakkeella tai tekstiviestillä.


5 JUTTUA MINUSTA
1. Silmäteräni on 8-vuotias suomenhevostamma Ilona, jonka kanssa vietän vapaa-aikaani. Lisäksi kotona on 6-vuotias labradorinnoutaja, 5-vuotias galgo sekä adoptiolapsina kaksi kissaa.
2. Kuuntelen paljon musiikkia. Olen melko kaikkiruokainen musiikin suhteen, mutta parhaiten kyllä uppoaa raskaampi rock kuten Rammstein, Slipknot, FFDP, Amaranthe ja Battle Beast.
3. Se vapaa-aika mitä töiden ja eläinten jälkeen jää, kuluu usein mieheni kanssa leffoja tai sarjoja katsellen, urheillen tai pelaillen. Käymme myös paljon kävelyillä luontopoluilla ja muuten vain metsässä, ihan paras tapa virkistäytyä!
4. Lempiherkkuni on suklaa. Se Fazerin Sininen.
5. Rakastan kynttilöitä! Tv-tasomme kaikki kolme lokeroa on täynnä kynttiläjuttuja. Hupsis.
Back to Top