Erika
Kun hevosharrastuksen myötä alkanut eläimien kuvaaminen alkoi kasvattamaan kiinnostustani yhä enemmän, sain rippilahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani. Muutaman vuoden ajan harrasteltuani eläinten parissa, aloin kuvata myös malleiksi suostuvia kavereitani. Siitä se ajatus sitten lähti, ja kohta jo istuinkin Paasikivi-Opistossa opiskelemassa valokuvauslinjalla. Opiskelujen loppupuolella perustin toiminimeni vuoden 2013 joulukuussa. Siitä lähtien olen tehnyt enemmän tai vähemmän muiden töiden ja opintojen ohella töitä valokuvaajana.

Haastan itseäni mieluusti, ja parasta työssäni onkin monipuolisuus ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Käytän mielelläni kuvissani luonnonvaloa, mutta mukana kulkeva valaistuskalusto on tietysti myös käytettävissä. Asiakkaani ovat laidasta laitaan niin yrityksiä kuin yksityisiä, ja lemmikeistä aina toimitusjohtajiin. Useat asiakkaani ovat sanoneet, että kamerani edessä on helppoa ja rentoa olla, ja se on minulle tärkeää.

Tutustu rauhassa sivuihini, ja ota rohkeasti yhteyttä tai kysy jos jokin mietityttää. :)
Minuun saat parhaiten yhteyden sähköpostitse, alla olevalla lomakkeella tai tekstiviestillä.


5 JUTTUA MINUSTA
1. Olen ikuinen heppatyttö. Minulla on 6-vuotias musta suomenhevonen Ilona, josta olisi tarkoitus saada esteradoille kisakaveri. Lisäksi kotona on 4-vuotias ylivilkas labradorinnoutaja, sekä adoptiolapsina kaksi kissaa.
2. Kuuntelen paljon musiikkia. Olen melko kaikkiruokainen musiikin suhteen, mutta parhaiten kyllä uppoaa raskaampi rock; Rammstein, Slipknot, FFDP ja Amaranthe ovat ehkä ne kaikkein kuunnelluimmat tällä hetkellä.
3. Vapaa-aikani kuluu usein mieheni kanssa leffoja tai sarjoja katsellen.
4. Lempiherkkuni on suklaa.
5. Rakastan kynttilöitä. Tv-tasoni kaikki kolme lokeroa on täynnä kynttiläjuttuja.

•••
Yhteystiedot

Sähköposti › erika@lempiainen.fi
Puhelin › 0400 374 783


•••

Yhteydenottolomake
Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi!
Back to Top