Yhteydenottolomake
Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi!


YHTEYSTIEDOT

Sähköposti › info@erikaphotography.fi
Puhelin › 0400 374 783 (whatsapp, viestit)

Y-tunnus: 2584719-5


Parhaiten saat minuun yhteyden sähköpostitse tai viestillä! Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin muutaman päivän sisällä, joten jos vastausta ei kuulu otathan uudelleen yhteyttä.


Vähäsen minusta
Kun hevosharrastuksen myötä alkanut eläinten kuvaaminen alkoi kasvattamaan kiinnostusta yhä enemmän, sain rippilahjaksi ensimmäisen kamerani. Muutaman vuoden ajan harrasteltuani eläinten parissa, aloin kuvata myös malleiksi suostuvia kavereitani. Siitä se ajatus sitten lähti, ja kohta jo istuinkin Paasikivi-Opistossa opiskelemassa valokuvauslinjalla. Opiskelujen loppupuolella perustin toiminimeni vuoden 2013 joulukuussa. Ja tässä sitä nyt ollaan! Siitä lähtien olen tehnyt enemmän tai vähemmän muiden töiden ja opintojen ohella töitä valokuvaajana. Ihan parasta!

Rakastan haastaa itseäni, ja parasta tässä työssä onkin monipuolisuus ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Koskaan ei ole samanlaisia kuvauksia ja jokaisen kuvauksen takana on oma tarinansa. Käytän mielelläni mun kuvissa luonnonvaloa, mutta mukana kulkeva valaistuskalusto on tietysti myös käytettävissä. Useat asiakkaani ovat sanoneet, että mun kameran edessä on helppoa ja rentoa olla, ja se on mulle tärkeää.

Kuvaustilanteen haluan pitää hyvin rentona ja luontevana. Yleensä lähden vähän niinkuin retkelle kameran ja kuvattavien kanssa. Pyydän heitä liikkumaan paljon ja jos mukana on useampi ihminen niin kaikki keinot naurun aikaan saamiseksi saa käyttää! Parasta on jos kuvattavat "unohtavat" kameran ja keskittyvät täysillä toisiinsa. Toki myös opastan ja ohjeistan läpi kuvausten, eli ei tarvitse osata olla kameran edessä.

Mun suosikkikuvauksia on ehdottomasti lemmikki- ja hevoskuvaukset. Eläimet on aina olleet aika iso osa mun elämää, joten osaan lukea niitä hyvin. Toista sijaa lemppareista onkin hankalampi päättää.. Luulen että jaetulla kakkossijalla on sitten perheet, häät ja valmistujaiset, mutta niistä en osaa kyllä päättää mikä olisi ylitse muiden. 

Vapaa-aikani kuluu suomenhevostammani (silmäteräni) Ilonan kanssa. Kotoa löytyy lisäksi labradorinnoutaja ja kaksi kissaa. Rakastan käydä metsässä kävelyllä ja lähiseudun metsiköt ja luontopolut onkin tulleet mieheni kanssa samoillessa tutuiksi. Lomareissuillakin mun suusta kuulee uuvuttavan usein "tuolla olisi luontopolku!" :D Hyvät elokuvat ja musiikki kuuluvat myös vahvasti meidän arkeen. 
Asiakkaideni antamaa palautetta
Iso suositus tälle lämminhenkiselle ja taitavalle kuvaajalle, joka taltioi meistä ihanat kihlakuvat Ruissalossa! Kuvauksesta viestittely Erikan kanssa oli kattavaa, joustavaa ja vaivatonta. Erika on helposti lähestyttävä ja kannustava kuvaaja, jonka kuvattavana superjännittäjänkin on helppo olla. Erikalla on silmää kuvauspaikoille ja hän antaa selkeitä ohjeita, minkä ansiosta saimme monipuolisen valikoiman koevedoksia. Erikan kuvissa on ihanaa herkkyyttä!
- HennaAlunperin sovittu päivämäärä muuttui muutamaankin otteeseen, mutta se ei Erikaa haitannut, päinvastoin tuntui että hän halusi panostaa hyvään lopputulokseen eikä vain mennä sieltä mistä aita on matalin. Erika oli ammattimainen ja sanoi aina mitä oli tehtävä, joten tilanne pysyi rentona kuvausten ajan. Saimme kauniita kuvia perheestämme mitä tulemme vaalimaan vielä monta vuotta!
- LauraSuunnittelu ja järjestely ennen kuvausta oli sujuvaa ja kuvauksessa Erika oli todella mukava ja hoksasi hienosti ehdottaa paikkoja ja asentoja joita en itse olisi keksinyt. Kaiken kaikkiaan hyvä kuvaus ja upeita kuvia!
- Riikka
Back to Top