Vähäsen minusta
Rakastan kävelyretkiä ulkona ja kotini takapihalta avautuva ihana metsä onkin aika kovassa käytössä. Toisaalta on ihanaa myös käpertyä viltin alle katsomaan hyvää leffaa suklaan ja viinilasin kera. Perheeseeni kuuluu kissat Mauno (joka on nimestään huolimatta tyttö) ja Maisa sekä suomenhevonen, silmäteräni ja vähän piloille hemmoteltu mussukkani, Ilona.

Iloiseksi mut tekee kynttilät, juuri siivottu koti, hyvä (joskus aika mustakin) huumori, elossa pysyvät kasvit, aurinko, perhe. Kuuntelen paljon musiikkia, enimmäkseen sellaista Amorphis, Rammstein, Nightwish ja Mokoma tyylistä linjaa. Mun suosikki vuodenaika on ehkäpä syksy parhaan ruskan aikana, mutta lämpimät kesäpäivät tulevat kyllä vähintäänkin hyvänä kakkosena.​​​​​​​

Rakastan haastaa itseäni, ja parasta valokuvaajana onkin työn monipuolisuus ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Koskaan ei ole samanlaisia kuvauksia ja jokaisen kuvauksen takana on oma tarinansa. Käytän mielelläni mun kuvissa luonnonvaloa, mutta mukana kulkee myös pienimuotoinen valaistuskalusto tarpeen vaatiessa. Useat asiakkaat ovat sanoneet, että mun kameran edessä on helppoa ja rentoa olla, ja se onkin mulle tosi tärkeää.
Asiakkaideni antamaa palautetta

"Erika on kuvaajana taitava, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä. Päivän kuvauksista käytiin hyvissä ajoin kattava palaveri, jossa toiveemme otettiin hyvin huomioon. Kommunikointi Erikan kanssa on joustavaa ja mukavaa. Hän antaa selkeitä ohjeita ja valitsee miljööstä hyviä kuvauspaikkoja. Hänen ottamista kuvistaan välittyy kauniisti erilaiset tunteet. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi!"


"Iso suositus tälle lämminhenkiselle ja taitavalle kuvaajalle, joka taltioi meistä ihanat kihlakuvat Ruissalossa! Kuvauksesta viestittely Erikan kanssa oli kattavaa, joustavaa ja vaivatonta. Erika on helposti lähestyttävä ja kannustava kuvaaja, jonka kuvattavana superjännittäjänkin on helppo olla. Erikalla on silmää kuvauspaikoille ja hän antaa selkeitä ohjeita, minkä ansiosta saimme monipuolisen valikoiman koevedoksia. Erikan kuvissa on ihanaa herkkyyttä!"


"Mahtavat ylioppilaskuvat, rento ja mukava kuvaushetki, ammattimainen kuvaaja ja joustava ja miellyttävä asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi!"
Back to Top