Pieni kohde (max. 80m2) - 120€

Iso kohde (yli 80m2) - alk. 180€


Matkakulut sisältyvät 25km asti. Tästä eteenpäin veloitus on 0,50€/km.

Asuntokuvauksia olen tehnyt mm. Aninkaisten Kiinteistövälitykselle, sekä yksityisille myyjille. 

Pystyn toimittamaan kuvat tarvittaessa nopeasti, 1-2 päivän sisällä kuvauksesta. Hinta määräytyy kohteen koon ja haastavuuden mukaan.

KUVAUKSEN VARAAMINEN
Ajan valokuvaukseen voit varata nettivarauksen kautta (linkki alla), yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Aikaa varatessa olisi mukava kuulla mitä on tarkoitus kuvata, millaisesta kiinteistöstä on kyse ja milloin kuvaus on ajankohtainen. 
Kun kuvausajankohta on sovittu, on ajanvaraus sitova. Kuvauksen voi peruuttaa/siirtää yhden kerran veloituksetta, kunhan se tehdään 24h ennen kuvausta. Alle 24h varoitusajalla peritään 40€ peruutusmaksu.


VALOKUVAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN
Siivoattehan kuvauskohteen hyvin siistiksi jo ennen minun saapumistani. Tämä nopeuttaa huomattavasti hommaa, ja kuvistakin tulee kauniimmat. Mikäli kohdetta joudutaan "raivaamaan" paljon kuvauksen aikana, nostaa se myös kuvauksen hintaa.


VAHINKOTILANTEET
Mikäli valokuvauksen aikana kuvauslaitteistoni kärsii asiakkaan toimesta, on hän korvausvelvollinen.
Vanhemmat ovat itse vastuussa lapsistaan, sekä omistajat lemmikeistään kuvauksen aikana. Itse keskityn kuvaamiseen, jolloin en välttämättä ehdi nähdä mitä ympärilläni tapahtuu.
Mikäli itselleni tulee viime hetkellä ylivoimainen este päästä kuvaamaan, mietitään yhdessä asiakkaan kanssa sopiva korvaus ja sovitaan uusi kuvausaika.


KUVIEN TOIMITUS & VALINTA
Valokuvauksen jälkeen toimitan teille laskun kuvauksesta. Kun lasku on maksettu, saatte kuvat ladattavaksi nettigalleriaan.
Viimeistellyt kuvat toimitetaan täysikokoisina jpg-kuvina. Galleriasta kuvat voi ladata muutamassa eri koko vaihtoehdossa. Valmiit kuvat toimitetaan varauksessa sovitussa aikataulussa, yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa mutta viimeistään 1-2 viikon sisällä kuvauksesta. Tallennattehan kuvat itsellenne muutamaan eri paikkaan, jotta ne ovat varmasti tallessa. Nettigalleria on nähtävillä n. 2kk valmiiden kuvien toimituksen jälkeen. Gallerian uudelleen avaus maksaa 15€.


KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET
Viimeisteltyjä kuvia saatte käyttää vapaasti kiinteistön myymiseen/markkinointiin/esittelyyn.
Kuvia ei saa muokata mitenkään. Jos toivotte kuville tehtävän vielä jotain, otattehan yhteyttä minuun. Minulla säilyy valokuvaajana kaikki oikeudet kuvien käyttöön, ja saan vapaasti käyttää kuvia markkinoinnissani.

Varaamalla valokuvauksen sitoudutte noudattamaan näitä ehtoja.​​​​​​​
Back to Top